Vrederust-West

Vrederust-West staat bekend om de revalidatie voor ouderen. Oftewel, zorg en geneeskundige behandeling die erop zijn gericht om u weer zo snel mogelijk naar huis te kunnen laten gaan. Daarnaast is een langer verblijf bij ons mogelijk.

Verpleeghuis Vrederust-West is gelegen in de ruim opgezette en groene wijk Vrederust, aan de zuidrand van Den Haag. Ons huis is ruim, eigentijds en licht. Veel bewoners komen uit dorpen uit de buurt, zoals Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk, Poeldijk, ’s Gravenzande en Monster. Maar uiteraard verlenen we ook zorg, begeleiding, behandeling en verpleging aan bewoners en mensen uit en in de wijk.

Terugkeer naar huis voorop

Vrederust-West is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg (GRZ), behandeling en (complexe) zorg na bijvoorbeeld een operatie. We werken hierbij met speciale zorgprogramma’s. Stap voor stap bekijken we met u hoe u zo snel mogelijk naar huis kunt. Voor uw revalidatie staat een multidisciplinair team klaar, dat wekelijks de vorderingen met elkaar en met u bespreekt.

In samenspraak met enkele Haagse ziekenhuizen hebben we ons op onze Stroke Unit gespecialiseerd in snelle revalidatie van patiënten die een hersenbloeding of beroerte (CVA) hebben gehad.

Lang verblijf

Naast GRZ is het ook mogelijk om langere tijd bij ons te blijven. Mocht u niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, of op de wachtlijst staan van een andere zorginstelling, dan bieden een- of tweepersoonskamers in combinatie met alle hulp die u nodig heeft: van lichte, persoonlijke verzorging tot intensievere verpleging en begeleiding.

We beschikken over verschillende huiskamers en in het atrium vindt u de sfeervolle brasserie The 4 Seasons. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onder meer een kapper of pedicure, of meedoen aan een van de vele activiteiten.

Het restaurant en servicediensten zijn ook toegankelijk voor bewoners uit de wijk. Zij kunnen tevens gebruikmaken van onze fysio- en ergotherapeuten.

U bent van harte welkom

Schuttersdreef 125-127
2542 XA Den Haag
  • Gespecialiseerd in revalidatie
  • Ook voor lang verlijf
  • Ruime, eigentijdse locatie
"We helpen mensen om weer zelfstandig te worden. In de meeste gevallen gaan ze weer lopend de deur uit, hoe mooi is dat?"