De Eshoeve Residentie

Zelfstandig leven in een eigen, luxe appartement, maar wel in het achterland van een zorginstelling; dat is wonen in De Eshoeve Residentie, een voorziening voor mensen met een lichamelijke aandoening of beperking.

De residentie grenst direct aan verpleeghuis De Eshoeve, in de groene wijk Belgische Park in Scheveningen. In de tuin of op het dakterras zijn duinen en zee letterlijk op te snuiven!

Naast de eigen voorzieningen zijn ook die van het verpleeghuis te gebruiken. Voorop staat echter dat niets móét, want de kern van wonen in De Eshoeve Residentie is dat u, binnen het kader van de benodigde zorg, volledig zelf de regie houdt over uw eigen leven.

Comfortabel

Daarvoor beschikken we over 47 comfortabele, zelf in te richten appartementen (48 m2), bestaande uit een woon-/slaapkamer met pantry en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Uiteraard zijn er aansluitingen voor telefoon, radio/televisie en internet, en is er voor geval van nood een oproep- en alarmeringssysteem.

Er is een beperkt aantal dubbele appartementen voor echtparen, met de kanttekening dat beide partners hiervoor een indicatie nodig hebben voor verpleeghuiszorg.

Om te kunnen wonen in De Eshoeve Residentie, is een Wlz-indicatie 4, 6 of 8 nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan. Het is wel van belang dat u geestelijk in staat bent om zelfstandig te wonen.

Zorg op maat

Binnen de residentie is een uitgebreid team van behandelaars, waaronder een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, geestelijk verzorger en een maatschappelijk werker.

Samen met u bekijken we wat u nodig heeft en wanneer. De zorg en ondersteuning ontvangt u meestal in uw eigen woonruimte. Daarbuiten komen er in principe geen zorgverleners in uw appartement – tenzij u hulp nodig heeft, natuurlijk.

Sociale contacten

Uw privacy is dus verzekerd, aan de andere kant zijn er volop mogelijkheden om de gezelligheid op te zoeken. Er is een bloeiend verenigingsleven, met een breed scala aan activiteiten die worden georganiseerd op basis van de interesses van de bewoners.

Afspreken kan in de Trêveszaal met het Petit Café en twee Jachtkamers. Of u gaat naar de centrale hal, die de residentie verbindt met het naastgelegen verpleeghuis. Daar is een Grand Café te vinden, een kapsalon, bibliotheek en schoonheidssalon.

Familie en bekenden zijn vanzelfsprekend meer dan welkom. Voor bezoek, maar ook voor mantelzorg.

U bent van harte welkom

Doorniksestraat 150-152
2587 AZ Den Haag
  • Zelfstandig leven
  • 47 luxe appartementen
  • Veel voorzieningen
  • Wlz-indicatie 4 of hoger
  • Grenst aan verpleeghuis
"Wij hechten eraan om u en uw familie zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. Want ook daardoor kunt u uw eigen leven blijven leiden zoals u het graag wilt"