De Eshoeve Residentie

De Eshoeve Residentie is een verpleeghuis voor mensen met een lichamelijke aandoening of beperking.

De residentie grenst direct aan verpleeghuis De Eshoeve, in de groene wijk Belgische Park in Scheveningen. In de tuin of op het dakterras zijn duinen en zee letterlijk op te snuiven!

De kern van wonen binnen De Eshoeve Residentie is dat u volledig zelf de regie houdt over uw eigen leven.

Comfortabel

We beschikken hier over 47 comfortabele, zelf in te richten appartementen (48 m2), bestaande uit een woon-/slaapkamer met pantry en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Uiteraard zijn er aansluitingen voor telefoon, radio/televisie en internet, en is er een alarmeringssysteem om zorg op te roepen.

Er is een beperkt aantal dubbele appartementen voor echtparen, met de kanttekening dat beide partners hiervoor een indicatie nodig hebben voor verpleeghuiszorg.

Om te kunnen wonen in De Eshoeve Residentie, is een WLZ-indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan. Het is wel van belang dat u geestelijk in staat bent om zelfstandig te wonen.

Zorg op maat

Binnen de residentie is een uitgebreid team van behandelaars, waaronder een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, geestelijk verzorger, dietiste en een maatschappelijk werker.

Samen met u bekijken we wat u nodig heeft en wanneer. De zorg en ondersteuning ontvangt u meestal in uw eigen appartement.

Sociale contacten

Er is een breed scala aan activiteiten die worden georganiseerd op basis van de interesses van de bewoners.

Afspreken kan in de  gemeenschappelijke Trêveszaal en de serre naar de tuin. Via de centrale entree kunt u naar het Grand Café in de woonstraat. Tevens vindt u daar een kapsalon, bibliotheek en gezamenlijk terras.

Familie en bekenden zijn vanzelfsprekend meer dan welkom. Voor bezoek, maar ook voor mantelzorg.

U bent van harte welkom

Doorniksestraat 150-152
2587 AZ Den Haag
  • Zelfstandig leven
  • Zorg op maat, persoonsgericht
  • 47 appartementen
  • Groene wijk nabij het strand
  • WLZ-indicatie 4 of hoger
  • Ruim parkeren voor de deur (betaald)
  • LHBTQ+ vriendelijk
  • Actieve en betrokken Stichting Vrienden van de Eshoeve
"Wij hechten eraan om u zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. Want ook daardoor kunt u uw eigen leven blijven leiden zoals u het graag wilt"