Nieuws

30-06-2022

Haagse Wijk- en Woonzorg neemt deel aan een onderzoek naar eerstelijnsverblijf (ELV)

HWW zorg is geselecteerd om deel te nemen aan een onderzoek op initiatief van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De NZa doet onderzoek naar de zorg en behandeling van eerstelijnsverblijf en de financiering daarvan. Het onderzoek start op 1 juli tot en met 31 december 2022.

21-03-2022

Uitbreiding dagactiviteiten bij HWW zorg voor inwoners van Den Haag

Sinds begin maart 2022 biedt HWW zorg behalve in Rivierenbuurt ook dagbesteding aan bij haar woonzorgcentrum Ametisthorst in Den Haag. Dagbesteding is een combinatie van activiteiten en ontspanning voor thuiswonende ouderen met beginnende dementie of voor wie zelfstandig wonen een steeds grotere opgave wordt. Het kan helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en het ontlast ook even de mantelzorger.

16-03-2022

Opvang vluchtelingen uit Oekraïne in locatie De Schildershoek

HWW zorg en de gemeente Den Haag delen hun bezorgdheid om de mensen die Oekraïne ontvluchten. De gemeente zoekt in zeer korte tijd naar opvanglocaties voor langere tijd in verschillende wijken in Den Haag. Daarom heeft HWW zorg de locatie De Schildershoek direct beschikbaar gesteld. Vrijdagmiddag 11 maart zijn de eerste vluchtelingen uit Oekraïne hier door de gemeente opgevangen. In totaal is er tot eind 2022 plaats voor 130 mensen. De wijkteams van HWW zorg blijven in de locatie aanwezig.

16-03-2022

Met een glimlach naar je werk? Ontdek de mogelijkheden bij HWW zorg

Van 14 tot en met 19 maart is het de Ontdekdezorg week. Een week speciaal bedoeld om potentiële zij-instromers, herintreders en anderen te interesseren voor een mooie baan in de (ouderen)zorg. Iets voor jou? HWW zorg wil je graag ontmoeten als jij je goed kan inleven in een ander, écht iets voor mensen wil betekenen en graag met een glimlach naar je werk gaat. 

24-02-2022

HWW zorg en Florence bieden samen 24/7 acute zorg in en rond Den Haag

In de regio Haaglanden wordt sinds kort de ongeplande, acute verpleegkundige zorg op een nieuwe manier georganiseerd. Eén regionaal team geeft onder de naam Spoedzorg Haaglanden 24 uur per dag 7 dagen per week acute, ongeplande zorg aan cliënten van verschillende zorgaanbieders. Het gaat hierbij om zorg die niet kan wachten tot de volgende dag.