Op de Laan

HWW zorg, woonzorgcentrum Op de Laan
Woonzorgcentrum Op de Laan is een klein en vriendelijk huis aan de Laan van Meerdervoort, in het prachtige Haagse Zeeheldenkwartier. Onze bewoners verblijven in het woonzorgcentrum, omdat zij bij ons meer zorg en andere ondersteuning kunnen krijgen dan in hun eigen woning. Op de Laan is een open huis, wat betekent dat u vrij bent om te gaan en te staan als u bij ons woont. Uiteraard willen wij wel graag weten wanneer u een nacht niet thuis slaapt, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over u.

Met de van Speijkstraat, Tasmanstraat en het Vredespaleis om de hoek staat woonzorgcentrum Op de Laan midden in het Haagse leven. "De winkels en terrassen zijn heerlijk dichtbij."

Wet Langdurige Zorg (Wlz)

Om te kunnen wonen in Op de Laan heeft iemand een Wlz indicatie nodig. Deze indicatie wordt afgegeven door het CIZ (Centraal Indicatieorgaan Zorg). Of uw indicatie en zorgvraag passend is om te komen wonen in Op de Laan zullen wij met elkaar bespreken, wanneer u bij ons officieel wordt aangemeld.

In Op de Laan wonen mensen met een GGZ, VV, LG of een VG indicatie. Onze bewoners beschikken over hun eigen appartement. Met veel leeftijdsgenoten in huis is er altijd wel iemand aanwezig om een praatje mee te maken of een kopje koffie mee te drinken. Alle zorg, begeleiding en hulp, die u nodig heeft, is in het woonzorgcentrum binnen handbereik: van lichte ondersteuning of zorg tot intensievere zorg en begeleiding. Er is uiteraard ook specialistische zorg, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, geestelijke verzorging en een diëtist op afroep.

De bewoners hebben allemaal hun eigen appartement met een eigen douche/toilet. Bijzonder is dat er naast ouderen met een zorgindicatie ook relatief jonge mensen bij ons thuis zijn (60+). In Op de Laan wonen er, net als in een gewone woonwijk, verschillende mensen met uiteenlopende zorgvragen door elkaar. Met elkaar maken we het gezellig; er hangt een fijne woonsfeer!

Zorg, begeleiding en service/diensten

Bij Op de Laan kunnen bewoners gebruik maken van het restaurant, de kapper en de pedicure. U kunt deelnemen aan ontspannende activiteiten zoals het luisteren naar (live)muziek, de bingo, een leuk uitje naar bijvoorbeeld de dierentuin of een spelletjesmiddag. Vervelen? Dat is er niet bij in Op de Laan! Bij ons geldt: ‘vrijheid, blijheid’. U beslist zelf waar u gebruik van wilt maken en waarvan niet. Ons uitgangspunt is u te helpen om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op de manier die u prettig vindt. Met onze ligging aan de Laan van Meerdervoort is het stadsleven altijd dichtbij. We begeleiden u daar graag bij, bijvoorbeeld op één van onze duofietsen.

In Op de Laan wonen is wonen in een veilige omgeving en kunnen terugvallen op hulp als dat nodig is. Voor ons zijn de kwaliteit van leven en de zorg die onze cliënten nodig hebben, het uitgangspunt in ons werk. Daarom komen we zoveel als mogelijk aan uw wensen en behoeften tegemoet. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich gewaardeerd voelen.

U bent van harte welkom

Laan van Meerdervoort 110-112
2517 AS Den Haag
  • Stadsleven om de hoek
  • Recentelijk gerenoveerde kamers
  • Wlz-indicatie GGZ, VG, LG, VV
  • Rand Zeeheldenkwartier
  • Kleinschalig en gezellig
" Je mag hier zijn wie je bent"