Op de Laan

Met de Van Speijkstraat, Tasmanstraat en het Vredespaleis om de hoek staat woonzorgcentrum Op de Laan midden in het Haagse leven. "De winkels en terrassen zijn heerlijk dichtbij."

Op de Laan is een klein en vriendelijk huis aan de Laan van Meerdervoort, in het prachtige Zeeheldenkwartier. Het pand is nog niet zo lang geleden opgeknapt.

Er is ruimte voor 80 mensen, die allemaal een eigen appartement bewonen. Bijzonder is dat er naast ouderen met een zorgindicatie (Wlz 4 of hoger) ook relatief jonge mensen bij ons thuis zijn, vanaf pakweg 55 jaar. Het betreft dan vaak bewoners die onder de geestelijke gezondheidszorg vallen (GGZ). Daarnaast bieden we onderdak aan mensen met dak- en thuislozenproblematiek. Alles loopt en woont door elkaar heen, en dat gaat prima!

Lang of kort verblijf

Vaak verblijven onze bewoners voor langere tijd in het woonzorgcentrum. Als u echter tijdelijk ondersteuning nodig heeft, is een kort verblijf ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u leunt op de hulp van naasten, maar zij een keertje op vakantie gaan.

Alle zorg die u nodig heeft, is in het woonzorgcentrum binnen handbereik: van lichte hulp tot intensievere zorg en begeleiding. Er is tevens specialistische zorg, waaronder een open psychogeriatrische afdeling.

Op de duofiets

Met onze ligging aan de Laan van Meerdervoort is het stadsleven altijd dichtbij. We begeleiden u daar graag bij, bijvoorbeeld op een van onze duofietsen. Maar u kunt ook meedoen aan allerlei activiteiten zónder de deur uit te hoeven, zoals aan een spelletjesmiddag of bingoavond. Voorop staat dat niets moet; u beslist zelf waar u gebruik van wilt maken en waarvan niet. Ons uitgangspunt is u te helpen om zo zelfstandig te wonen, op de manier die u prettig vindt.

Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van diverse diensten, zoals groepsbegeleiding, respijtzorg en fysiotherapie. Daarnaast biedt Op de Laan praktische zaken als een restaurant, kapper en pedicure. Kom gewoon eens genieten van een kop koffie met iets lekkers of een driegangenmenu in ons restaurant!

U bent van harte welkom

Laan van Meerdervoort 110-112
2517 AS Den Haag
  • Stadsleven om de hoek
  • Recentelijk gerenoveerd pand
  • Gevarieerd bewonersbestand
  • Wlz-indicatie 4 of hoger
  • Wijkfunctie
"We zijn zuinig op ons gebouw, dus de boel schoon en fris houden is een van onze stokpaardjes. We hebben flink in de locatie mogen investeren, daar zijn we trots op"