Iedereen is welkom bij HWW zorg

Zo lang mogelijk zelfstandig uw leven leiden is belangrijk. Fijn oud(er) worden, thuis in uw vertrouwde omgeving, mogelijk met Lang Leve Thuis (VPT) of als bewoner in een woonzorgcentrum of verpleeghuis. Dat wil iedereen. HWW zorg in Den Haag helpt u daarbij. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zich veilig, vrij en vertrouwd voelt, eigen keuzes kunt maken en kunt genieten van waardevolle momenten.

Lef, open blik, Haagse humor. Dat kenmerkt alle medewerkers van HWW zorg. Samen met u en uw naasten bespreken we uw zorgbehoefte. Samen met u bekijken we hoe we daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen. Voorop staat dat u zelf de regie heeft en zo lang mogelijk houdt. Voor zorg thuis bezoeken onze wijkverpleegkundigen u. Indien nodig worden ze ondersteund door professionele wijkzorgteams die hun vak verstaan. Is thuis wonen niet meer mogelijk of verantwoord? Dan heten wij u welkom in een van onze woonlocaties, verspreid door heel Den Haag. Ook hier bent u in goede handen. Onze medewerkers zorgen samen met de collega's van onze behandeldienst voor u, net zoals voor hun eigen familie. En voor uw familie, buren en vrienden staan onze deuren open, voor een bezoek, een maaltijd of deelname aan activiteiten. Onze locaties in de wijken zijn echte Haagse ontmoetingsplaatsen waar iedereen welkom is.

Medewerkers met hart voor de zorg én voor u

Uw beste kennis in de wijk, altijd dichtbij

Heeft u thuis hulp nodig? Bij uw persoonlijke verzorging zoals wassen en aan- en uitkleden? Of voor verpleging bij u thuis? Dan biedt thuiszorg uitkomst. Onze deskundige wijkzorgmedewerkers zijn letterlijk in de buurt. In vrijwel alle Haagse wijken is een wijkzorgteam van HWW zorg aanwezig. Vertrouwde gezichten die ervoor zorgen dat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met regie over uw eigen leven en ruimte om uzelf te zijn, passend bij uw cultuur en gewoonten. U, uw partner en familie kunnenop ons rekenen. Altijd, overdag maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Onze medewerkers in de wijk staan voor u klaar.

Lees meer

Revalideren? Ook dat kan bij HWW zorg

Een goede revalidatie is belangrijk voor een optimaal herstel, zeker voor kwetsbare ouderen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Verpleeghuis Vrederust-West beschikt over een gespecialiseerde afdeling voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Samen met deskundige behandelaars en zorgverleners werkt u actief aan uw herstel, zelfredzaamheid en zelfstandigheid. HWW zorg biedt revalidatie na bijvoorbeeld een hersenbloeding, beroerte, nieuwe heup of knie, botbreuk, hartoperatie of ongeluk. Doel is dat u - zodra dat kan en verantwoord is - weer naar huis kunt. Passende nazorg zoals fysiotherapie of ergotherapie bieden onze medewerkers daarna in uw eigen omgeving.

Lees meer

Nieuws

01-07-2024

Eenvoudiger verwijzen met één loket

Nu ook voor casemanagement dementie in de regio Haaglanden
Het VerwijsPunt Ouderenzorg Haaglanden breidt per 1 juli de dienstverlening uit met casemanagement dementie voor de inwoners van Den Haag, Rijswijk, Leidschendam- Voorburg en Wassenaar. Onze missie is om de toegang tot de ouderenzorg in de regio eenvoudig te maken voor ouderen, mantelzorgers en verwijzers. “Er wordt al jaren samengewerkt in de crisiszorg en we zijn blij dat we ook de toegang tot casemanagement dementie makkelijker kunnen maken” aldus Henriëtte Bertels, bestuurder van Cardia.

Lees meer
31-05-2024

HWW zorg en HMC tekenen intentieovereenkomst voor revalidatie en tijdelijk verblijf in HMC Bronovo

HWW zorg en Haaglanden Medisch Centrum (HMC) hebben een intentieovereenkomst getekend. Beide zorginstellingen onderkennen het strategisch belang om een afdeling voor tijdelijk verblijf in HMC Bronovo te openen. Met deze overeenkomst wordt de komende maanden nader onderzocht of HWW zorg de afdelingen kortdurend verblijf (ELV) en Revalidatie GRZ in HMC locatie Bronovo kan onderbrengen. HMC locatie Bronovo heeft momenteel ruimte beschikbaar en HWW zorg ziet deze samenwerking als een kans om de instroom van revalidatiepatiënten voor kortdurend verblijf te verbeteren.

Lees meer
28-05-2024

HWW zorg nieuw motto en nieuw logo en huisstijl

HWW zorg heeft een nieuw motto voor de toekomst: Echte mensen, echte zorg.. Tegelijkertijd is ook ons logo en onze huisstijl in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer
Mijn cliënten help ik bijvoorbeeld met administratieve taken, het bieden van een luisterend oor en het maken van een praatje. Ook schakel ik regelmatig een organisatie als Buddynetwerk in of doe ik navraag voor hulpmiddelen zoals een scootmobiel of voor inzet van huishoudelijke hulp. Verder vind ik het fijn als ik het sociaal netwerk van cliënten erbij kan betrekken. Dan hebben mensen het gevoel er niet alleen voor te staan.
Sarah van der Kwast - thuisbegeleider