Vrijwilligers maken het verschil

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde, ook in de zorg. Met een luisterend oor en een groot hart levert u een belangrijke bijdrage aan de warme en persoonlijke zorg die wij bieden in de wijk en onze woonlocaties. Wilt u ook iets voor een ander betekenen? HWW zorg ontvangt u als vrijwilliger met open armen.

Tover een lach op iemands gezicht

Bij HWW zorg in Den Haag werken ruim 650 vrijwilligers. Als vrijwilliger draagt u bij aan het woonplezier en leef- genot van onze bewoners en cliënten. U voegt iets extra’s toe aan hun dag. Wandelen met een bewoner, emotionele ondersteuning bieden, creatieve en gezellige activiteiten begeleiden of meehelpen bij het bereiden van maaltijden. Het zijn enkele voorbeelden van uw inzet die een lach op ieders gezicht tovert.

Uw inzet is onbetaalbaar

HWW zorg stelt de inzet van alle vrijwilligers bijzonder op prijs. Wij bieden u een plezierige werkomgeving, een hartelijke sfeer en waardering van onze medewerkers, cliënten en bewoners. U leert nieuwe mensen kennen en kunt – als u dat wilt – uw werkervaring uitbreiden.

Belangen behartigen

Ook buiten de wijk en de woonzorgcentra kunt u aan de slag als vrijwilliger. Bij HWW zorg zoeken we nieuwe leden voor de lokale cliëntenraden en de centrale cliëntenraad. De raden behartigen de belangen van al onze cliënten en bewoners. Een cliëntenraad heeft ook inspraak op het beleid van HWW zorg, bijvoorbeeld wat betreft voedingsconcepten en recreatiemogelijkheden. Zo kunt u echt het verschil maken!

Interesse?

Vrijwilligerswerk kan voor een uurtje in de week, een paar middagen of af en toe een avond. Alle vrijwilligersvacatures vindt u op de website Werken bij HWW zorg. Is er geen passende vacature? Bel dan met een coördinator vrijwilligers. Zij helpen u graag bij het vinden van vrijwilligerswerk dat bij u past.

De Eshoeve/De Eshoeve Residentie (Scheveningen)
Angela Witteveen (070) 306 47 00 A.witteveen@hwwzorg.nl

Op de Laan en Rivierenbuurt (Centrum)
Manna Kloosterman (070) 379 34 00 of 06 82 01 06 48 M.kloosterman@hwwzorg.nl

Houtwijk (Loosduinen) en Moerwijk
Anita van Bruggen (070) 372 62 00 A.vanbruggen@hwwzorg.nl

Vrederust-West (Escamp)
Angela van Ulsen (070) 308 36 36 A.van.ulsen@hwwzorg.nl

Ametisthorst (Haagse Hout)
Mariska Wirjo - Sadi (070) 344 35 00 of 06 51 64 90 61 M.wirjo@hwwzorg.nl