De Eshoeve

Een ruime opzet, huiselijke sfeer en specifieke afstemming op de diverse dementiestadia maken De Eshoeve een unieke woongemeenschap voor mensen met dementie.

 

Het verpleeghuis ligt in de Scheveningse wijk Belgisch Park, nabij het strand en bos. Daarnaast biedt de Eshoeve woonruimte aan ca. 90 bewoners. Bij binnenkomst in de woonstraat van de Eshoeve valt meteen op hoeveel licht er door het vele dakglas naar binnen valt. Hier bevind zich het Grand Café, een gezellige plaats voor ontmoeting  en recreatie.

Zorg, bescherming en veiligheid

De drie reguliere psychogeriatrische (PG) afdelingen bieden een warme en veilige omgeving.  We willen onze bewoners zo veel mogelijk in staat stellen hun normale leven voort te zetten. De zorg wordt op een persoonsgerichte manier geboden. Onze medewerkers sluiten zo goed aan bij de behoefte van hun bewoners en vindt de invulling van het zorgplan waar mogelijk in samenspraak plaats. Uiteraard zijn familie en naasten van harte welkom 

Verschillende PG-afdelingen

Dementie verloopt doorgaans via verschillende stadia. Daarom heeft de Eshoeve verschillende PG-afdelingen, waar kan worden ingespeeld op de specifieke behoeften die bepaalde stadia met zich meebrengen.

Schuin tegenover het Grand Café, in direct contact met de lichte en gezellige woonstraat, bevindt zich de half open PG-afdeling. Hier wonen mensen met beginnende dementie.

Activiteiten en Vrienden van

In De Eshoeve is altijd wat te beleven. Met een visclub, wandelclub, optredens en uitstapjes is er voor ieder wat wils.

De stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve draagt de Eshoeve/Residentie een warm hart toe. Met hun financiele middelen steunen ze diverse extra recreatieve activiteiten zoals muziek, dans en bijvoorbeeld een BBQ. 

Kijk hier voor meer informatie.

U bent van harte welkom

Doorniksestraat 150-152
2587 AZ Den Haag
  • Licht en warm
  • Groene omgeving
  • Dicht bij het strand
  • Ruime parkeergelegenheid (betaald)
  • Zorg op maat, persoonsgericht
  • LHBTQ+ vriendelijk
  • Actieve en betrokken Stichting Vrienden van de Eshoeve
"Hier mag je zijn wie je bent"