16-12-2021

Minister De Jonge bezoekt bewoners Rivierenbuurt

In het kader van de jaarlijkse Grote Kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds hebben Hugo de Jonge, minister van VWS, samen met Ysaline (10) en Avinash (10) van basisschool De Gantel een bezoek gebracht aan onze locatie Rivierenbuurt. 

Samen met de minister hebben de kinderen kerstkaarten geschreven. Een aantal daarvan kwamen zij vanochtend persoonlijk overhandigen aan drie bewoners. De heer Kruithof, de heer Harteveld en mevrouw Bootsma waren aangenaam verrast door het bezoek. De oprechte interesse van de minister, de vrolijke kinderen én natuurlijk de mooie kaarten met een persoonlijke, warme boodschap deden onze bewoners zichtbaar goed. Gevraagd naar hun ervaringen in Rivierenbuurt, hadden de drie bewoners mooie woorden over onze medewerkers en de warme zorg en aandacht die zij krijgen. Een prachtig compliment voor alle medewerkers van Rivierenbuurt.

Vanwege de coronamaatregelen vond het bezoek buiten plaats, met slechts 3 bewoners en op gepaste afstand tot elkaar. Hugo de Jonge zal een video publiceren die vanochtend is opgenomen. Ook het AD was aanwezig; hun verslaggeving lees je hier.

 

naar nieuwsoverzicht