Personenalarmering

Met personenalarmering van HWW zorg kunt u in noodsituaties altijd iemand waarschuwen, bijvoorbeeld als u onwel of gevallen bent en de telefoon niet kunt bereiken. Eén druk op de knop van het zendertje om uw hals is genoeg. U hebt dan direct contact met de ervaren medewerkers van de meldkamer. Die regelen dat een familielid, verpleegkundige, de huisarts of een ambulance naar u toekomt.

Eenvoudige bediening

Iedereen in Den Haag kan personenalarmering van HWW zorg laten installeren. Hiervoor moet wel een telefoonaansluiting in uw woning zijn. De alarmunit is eenvoudig te bedienen. Daarnaast krijgt u een handzaam zendertje dat u om uw hals of pols draagt. Hiermee kunt u in geval van nood altijd alarm slaan. Woont u in één van de omliggende gemeenten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Spoedzorg Haaglanden

HWW zorg werkt sinds 1 januari 2022 samen met Florence. Onder de naam Spoedzorg Haaglanden verzorgen we de acute zorg in Den Haag en omgeving, in de avonden, nachten en weekenden. Dit doen wij voor onze cliënten met een alarmeringsabonnement. Door onze krachten te bundelen is het mogelijk om u efficiënter van dienst te zijn en de juiste hulp voor u in te schakelen. De meldkamer van Spoedzorg Haaglanden is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Aanmelden?

Neem dan contact op met onze Klantcontactcentrum (070) 379 50 00.
In bepaalde situaties is een tegemoetkoming in de kosten (deels) mogelijk via uw zorgverzekeraar.