Nieuws

Trans

De nieuwe Trans is uit! Trans, een uitgave van de Stichting Transmurale Zorg Den Haag en omstreken, is een tijdschrift dat gericht is op professionals in de zorg. Den Haag Transmuraal stelt zich ten doel de kennisuitwisseling en samenwerking tussen zorgorganisaties in de Haagse regio te bevorderen. Thema van dit nummer: bewegen. Zo is er o.a. een interessant interview met fysiotherapeut Hanneke Cornelissen van HWW zorg over haar ervaringen over ouderen en beweging.


Roze citaten aangehaald in de Foyer Coloré...

Donderdag 16 april 2015 staat de Foyer Coloré in De Eshoeve in het teken van citaten. Roze citaten, wel te verstaan. Mia Meijer, bekend van het Citatenmuseum, haalt vanaf 15.00 uur citaten aan. Aansluitend is er het inmiddels fameuze Indische buffet 'De Stille Kracht'. Graag reserveren via (070) 306 47 00. Zie ook het programma voor deze Foyer.

De Foyer is er iedere derde donderdagmiddag van de maand. Lees verder...


HWW zorg dekt de tafel

Lente in Den Haag. Krokussen op het Lange Voorhout. Lekker weer om erop uit te gaan. Wel zo gezellig om leeftijd- en buurtgenoten te ontmoeten in 1 van de bekroonde restaurants van HWW zorg en daar gelijk lekker een hapje te eten. In de restaurants van HWW zorg geniet u dagelijks van een veelzijdig menu tegen een hele schappelijke prijs. Belt u wel even om te reserveren? Klik hier voor een overzicht van onze restaurants. U bent van harte welkom! En de kwaliteit? Die is prima! Wist u dat 8 van onze restaurants zijn bekroond met een Gouden, zilveren of bronzen Bordje?


Haagse Alzheimer Café'sIn Den Haag wordt op een aantal plaatsen in de stad regelmatig een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die met dementie te maken heeft, het Alzheimer Café. Mensen met beginnende dementie, hun partners, kinderen, familieleden, professionals in de zorg en andere belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. 

Loosduinen
Het Alzheimer Café Loosduinen vindt iedere tweede donderdagavond van de maand plaats. Plaats van samenkomst is Mozartlaan 211a (steek het rode bruggetje over). Tijd: 19.00 tot 21.30 uur. Donderdag 9 april is het thema: Als thuiswonen niet meer gaat. Informatie en tips over deze fase van dementie.

Haagse Hout
Het Alzheimer Café Haagse Hout vindt iedere tweede woensdagavond van de maand plaats. Plaats van handeling is het Wijk- en Dienstencentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155. Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur.

Scheveningen
Woensdagavond 6 mei 2015 is de volgende bijeenkomst van het Alzheimer Café Scheveningen. Het thema is dan 'Dementie; wet- en regelgeving' Welke mogelijkheden zijn er wanneer degene met dementie niet meer in staat is/raakt om beslissingen te nemen? Hoe kun je een nalatenschap bij dementie regelen? Plaats van samenkomst op Scheveningen is De Mallemok, Westduinweg 40. Tijd van 19.30 tot 21.00 uur; deuren open 19.00 uur. Op de website van Welzijn Scheveningen vindt u meer informatie.


Informatie voor cliënten en mantelzorgers op Scheveningen

Op Scheveningen werkt HWW zorg nauw samen met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Dit gebeurt op diverse niveaus. Het resultaat is een goed en volledig zorgaanbod dat zo veel mogelijk tegemoet komt aan de lokale behoefte. Lees verder...


De Eshoeve 'Buurthuis van de toekomst'

Sinds begin 2014 heeft verpleeghuis De Eshoeve een bordje aan de gevel met daarop het predikaat Buurthuis van de ToekomstLees verder... 


Granny's Finest breit in De Eshoeve

Wie van breien houdt kan wekelijks terecht bij de Granny's Finest Club in verpleeghuis De Eshoeve aan de Scheveningse Doorniksestraat 150-152. Lees verder...


Vrijwilliger worden? Je doet het voor een ander én voor jezelf!

HWW zorg kan het niet vaak genoeg benadrukken: vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de bewoners van woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWW zorg heeft altijd behoefte aan meer helpende handen. Nieuw op deze site is de korte film 'Vrijwilligerswerk bij HWW zorg'. Neem eens een kijkje. Misschien is vrijwilligerswerk wel iets voor u!
Bekijk de film...