HWW zorg 20 mei op Escampfestival

24 jun 2017

Het is bijna zover! Op zaterdag 20 mei vindt voor de 18e keer het gratis Escampfestival plaats in het Zuiderpark. Ook  HWW zorg is hier weer aanwezig met gezondheidstesten. Hier kunt u uw gewicht, lengte, bmi, glucose en bloeddruk laten meten en de uitslag bespreken met een diëtist. Ook kunt u informatie vragen over al onze producten en diensten.

Veel partijen hebben zich aangemeld om zich te kunnen presenteren. Denk aan: Stichting MOOI, verschillende bewonersorganisaties, Stichting MEE, Parkoers, ROC Mondriaan, kinderdagverblijven, apotheek Pillen en Praten, Woon Zorgcentra Haaglanden, Florence, de Buurtsportcoach, Dakota, het Zuiderparktheater en nog veel meer!  Ook staat dit jaar het podium weer vol met geweldige artiesten, zoals onder andere Polle Eduard & The Wizards, Lillian Vera, YourStage, Side Kick, verschillende dance battles en als uitsmijter Pleun!

 Wilt u er bij zijn?

U  bent vanaf 12.00 uur van harte welkom op het Roggeveld in het hart van het Zuiderpark. Ingang Melis Stokelaan. Bij de ingang staat het stoomtreintje van Stoomgroep West Zuiderpark en de Boulevardtrein klaar om u naar het festival te brengen. Uiteraard kunt u ook lopen. Het is een uitgelezen kans om een heerlijke wandeling  door het prachtige Zuiderpark te maken.

Meer informatie: www.escampfestival.nl

Tot zaterdag!