Alzheimer Café Loosduinen op 11 mei

24 jun 2017

 

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst van het Alzheimer Café in Loosduinen op donderdag 11 mei. 

Thema: Als thuis wonen niet meer gaat

De verzorging van iemand met dementie wordt vaak zwaarder naarmate de ziekte erger wordt. Opname in een verpleeghuis kan dan het beste alternatief zijn, maar dat is wel een moeilijke beslissing. Hoe bereidt u zich voor als opname van uw naaste in zicht komt? Op deze avond vertellen we hoe dit proces verloopt en wat u daarvoor moet regelen. Ook zullen we informatie geven waar u bij de keuze voor een verpleeghuis of kleinschalige woonvoorziening op kunt letten en wat u van het verpleeghuis kunt verwachten. Verder is er aandacht voor de veranderingen binnen de zorg.

Gastspreker: Ineke Huitema, casemanager psychogeriatrie bij HWW zorg

Dit Alzheimer café is iedere tweede donderdag van de maand open van 19.00 – 21.30 uur. De inloop is van 19.00 – 19.30 uur met gratis koffie en thee. Om 19.30 uur start onze gastspreker tot 21.00 uur, onderbroken door een korte pauze. Vanaf 21.00 uur kunt u nog een drankje en een hapje nemen tegen betaling en om 21.30 uur sluit ons café.

Voor wie: mensen met (beginnende) dementie, familieleden, mantelzorgers, professionals uit de zorg en andere belangstellenden.

Waar: Seniorenflat Mozartduin, Mozartlaan 211, 2555 JE  Den Haag

Bereikbaarheid: Openbaar vervoer tramlijn 3 halte Mozartlaan. Auto, fiets etc.: gratis parkeergelegenheid aan de Mozartlaan. Daarna loopt u het bruggetje over en vindt de ingang aan de linkerkant.

Voor meer informatie: programmacoördinator Jozien Wolthers, email: JWolthers@cardia.nl, telefoonnummer: 06 – 138 021 18.

Wij hopen u als gast te verwelkomen in ons Alzheimer Café Loosduinen!